Rondreis Zuid Italië

Resultaat 1–9 van de 66 resultaten wordt getoond

 • 10-daagse fly-drive Puglia - vanuit Alberobello

  10-daagse fly-drive Puglia – vanuit Alberobello

  Laat je verleiden door de charmes van het warmbloedige Zuid-Italië. De afwisselende route door Puglia voert van de ongerepte klifkust en witte zandstranden naar de trulli in Alberobello en grotwoningen in Matera. De vele ledenvoordelen in combinatie met de unieke vakantieadresjes en typische bezienswaardigheden maken dit tot een rondreis om in te lijsten.

  1,455.18 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 10-daagse fly-drive Puglia - vanuit Tenuta del Barco

  10-daagse fly-drive Puglia – vanuit Tenuta del Barco

  Verken de ongerepte schoonheid van Zuid-Italië. Deze steeds verrassende route voert je langs alle hoogtepunten: van grotwoningen in Matera en trulli in Alberobello tot hoge klifkusten en witte zandstranden. Een reis om niet snel te vergeten.

  2,213.35 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Zuid-Italië

  11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van Zuid-Italië

  Ontdek het zonnige zuiden van Italië tijdens deze groepsrondreis door Campania, Calabrië en Puglia. Van Napels, Pompeï en de Amalfikust aan de Tyrreense Zee tot de trulli-huisjes in Alberobello en het barokke Lecce in de hak van de laars aan de Adriatische kust.

  1,955.75 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 14-, 17-daagse rondreis het vurigste Italië: van Vesuvius tot Etna

  14-, 17-daagse rondreis het vurigste Italië: van Vesuvius tot Etna

  Pompeï, Sicilië, witte stranden en actieve vulkanen: deze veelzijdige rondreis door het zuidelijkste puntje van Italië 'is an offer you can't refuse'!

  953.25 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 15 daagse fly drive Puglia Totaal

  15 daagse fly drive Puglia Totaal

  De hak van Italië is nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat geeft Puglia iets heel bijzonders. Vergeet dus alles wat je al wist over Italië en laat je verrassen door dit authentieke stukje Italië. Breng een bezoek aan de universiteitsstad Bari, hoofdstad van Puglia. Zie onder meer de San Nicola basiliek, waar, zoals de naam al suggereert, de ...

  1,220.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 18-daagse fly-drive Puglia - De hak van de Italiaanse laars

  18-daagse fly-drive Puglia – De hak van de Italiaanse laars

  Onder de Italianen is Puglia al lang een favoriete vakantiebestemming: het is er driekwart van het jaar heerlijk weer, je vindt er prachtige stranden en het eten is er voortreffelijk!

  2,285.38 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Authentiek Puglia

  8 daagse fly drive Authentiek Puglia

  De hak van Italië is nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat geeft Puglia iets heel bijzonders. Vergeet dus alles wat je al wist over Italië en laat je verrassen door dit authentieke stuk Italië. Breng een bezoek aan de universiteitsstad Bari, hoofdstad van Puglia. Je ziet onder meer de San Nicola basiliek, waar, zoals de naam al suggereert, ...

  763.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Trulli Fantastic

  8 daagse fly drive Trulli Fantastic

  Met de fly drive Trulli Fantastic zie je het beste van de hak van de Italiaanse laars. Puglia heeft je alles te bieden op gebied van natuur, cultuur, historie en gastronomie en leent zich ideaal om op je eigen tempo te verkennen. Breng een bezoek aan het 'Florence van het Zuiden' Lecce, de witte stad Ostuni of de iconische Trulli ...

  996.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Amalfikust

  8-daagse fly-drive Amalfikust

  Ontdek tijdens deze fly-drive de betoverende schoonheid van de veelbezongen Amalfikust. De azuurblauwe zee is steeds binnen handbereik en hoogtepunten als de Vesuvius en Pompeï zijn ook niet ver weg. Inclusief verblijf in een tweetal comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt.

  1,258.67 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder