Fly Drive Italië

Een Fly Drive Italië is dé perfect manier om zorgeloos te genieten van je rondreis door Noord-Italië, Zuid-Italië of Sicilië. Je rondreis voor 2022 boek je inclusief huurauto, verblijf en vlucht. Besteed de organisatie uit aan je reisbureau en ga zelf voor gemak. Voor een Fly Drive Italië adviseren wij twee bekende reisbureaus: De Jong Intra vakanties of Kras Reizen. Afhankelijk van je wensen bieden beide aanbieders volop mogelijkheden voor een perfecte rondreis Italië inclusief vlucht, auto en hotels. Ga meteen naar de reisaanbieders of bekijk verderop deze pagina een totaalaanbod aan Fly Drives voor 2022.

Fly Drive Italië

Reisaanbieders Fly Drive Italië

Boek je rondreis bij een van de door ons aanbevolen reisaanbieders.

Fly Drive Italië 8 dagen

Fly Drive Italië 15 dagen

Fly Drive Italië 21 dagen

Fly Drive Noord Italië

Een Fly Drive Noord Italië laat je het mooie Italië volop ervaren. Van het Gardameer en het Laggio Maggiore tot Venetië, Noord Italië biedt voor elk wat wils. Hoewel een deel van de vakantiegangers ervoor kiest om met de eigen auto naar Noord Italië te reizen is een Fly Drive vakantie aan te raden. Kies je bijvoorbeeld voor een 8-daagse Fly Drive, dan heb je meer tijd om Italië te verkennen dan wanneer je met de auto vanuit Nederland gaat. Ook kun je met een Fly Drive Noord Italië een bekende stad als Rome eenvoudig combineren met het noorden. 

Fly Drive Zuid Italië

Zuid Italië is dé perfecte bestemming voor een Fly Drive Italië 2022. De afstand vanuit Nederland is nagenoeg niet met de auto te overbruggen en als je het wel doet ben je dagen kwijt. Boek je vlucht, hotels en huurauto in één en kies voor een Fly Drive Zuid Italië. Rijd op je gemak rond en bezoek tot 3 tot wel 6 verschillende gebieden in één Fly Drive. Wat denk je van Puglia, Calabrië of Campanië? Klinkt exotisch! Puglia is bijvoorbeeld een bekende bestemming in Zuid Italië met de meest mooie plaatjes en de beste natuurgebieden. Ga voor een Fly Drive Italië en geniet!

Transavia Holidays is een nieuwe aanbieder met een bekende naam. Vanaf 2020 biedt Transavia Holidays vlucht en hotel in één aan met aantrekkelijke prijzen.

Overzicht Fly Drives Italië

 • 10-daagse fly-drive Puglia - vanuit Alberobello

  10-daagse fly-drive Puglia – vanuit Alberobello

  Laat je verleiden door de charmes van het warmbloedige Zuid-Italië. Met een afwisselende route: van de ongerepte klifkust en witte zandstranden tot trulli in Alberobello en grotwoningen in Matera.

  1,099.00 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 10-daagse fly-drive Puglia - vanuit Tenuta del Barco

  10-daagse fly-drive Puglia – vanuit Tenuta del Barco

  Verken de ongerepte schoonheid van Zuid-Italië. Deze steeds verrassende route voert je langs alle hoogtepunten: van grotwoningen in Matera en trulli in Alberobello tot hoge klifkusten en witte zandstranden. Een reis om niet snel te vergeten.

  1,139.00 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 10-daagse fly-drive Van Rome naar Sorrento

  10-daagse fly-drive Van Rome naar Sorrento

  Combineer een verblijf in Rome met de hoogtepunten van de streek Campania: Pompeï, de beroemde Amalfikust en Capri.

  932.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 11 daagse fly drive Genieten op Sardinië

  11 daagse fly drive Genieten op Sardinië

  Het Italiaanse eiland Sardinië is een schitterend eiland dat gelukkig nog niet wordt overspoeld door massa's toeristen! Onterecht overigens, want het eiland heeft geweldige stranden, verrassende baaien en een heldere zee. Verder zijn er gezellige havenstadjes met historische stadsharten en een overvloed aan (vis) restaurants. Aan de cultuur en taal zul je overigens niet altijd merken dat je in Italië ...

  680.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 11 daagse fly drive Karakteristiek Sicilië

  11 daagse fly drive Karakteristiek Sicilië

  Smul van gelato, struin door middeleeuwse steden en kleurrijke vissersplaatsen, tour door oneindige landschappen vol wijn en fruitgaarden. Geniet volop van 'La bella Isola' (het mooie eiland) Sicilië! Door de Etna die non stop borrelt en het maffia verleden heeft het eiland een klein rauw randje. Toch is dit prachtige eiland het bezoeken meer dan waard. Laat je inspireren door ...

  624.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 11-daagse fly-drive Parels van Sardinië

  11-daagse fly-drive Parels van Sardinië

  Een kennismaking in 11 dagen met Sardinie, een afwisselend en onbedorven eiland met indrukwekkend natuurschoon.

  920.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 11-daagse fly-drive Prachtig Puglia

  11-daagse fly-drive Prachtig Puglia

  Een prachtige reis vanaf Bari naar het uiterste zuiden in de hak van de laars: de Salento. Puglia is een veelal nog ongerepte, onontdekte regio met veel pittoreske dorpjes, imposante gebouwen en heerlijk eten.

  833.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 11-daagse fly-drive Schatten van Zuid-Italië

  11-daagse fly-drive Schatten van Zuid-Italië

  Deze reis bestrijkt een viertal streken, te weten Campania, Calabrië, Basilicata en Puglia. U zult zien dat elke streek weer duidelijk verschilt van de andere in taal, gebruiken, architectuur en landschap.

  883.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 12-daagse fly-drive Toscane & Umbrië op het gemak

  12-daagse fly-drive Toscane & Umbrië op het gemak

  Deze reis neemt u mee naar 2 van de mooiste regio's van Italië: Toscane en Umbrië. U verblijft in 4 verschillende hotels en het reistempo is rustig.

  842.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 15 daagse fly drive Karakteristiek Sardinië

  15 daagse fly drive Karakteristiek Sardinië

  Het Italiaanse eiland Sardinië is een schitterend eiland dat gelukkig nog niet wordt overspoeld door massa's toeristen! Sardinië is een eiland met geweldige stranden, verrassende baaien en een heldere zee. Verder zijn er gezellige havenstadjes met historische stadsharten en een overvloed aan (vis) restaurants. Aan de cultuur en taal zul je overigens niet altijd merken dat je in Italië zit, ...

  849.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 15 daagse fly drive Puglia Totaal

  15 daagse fly drive Puglia Totaal

  De hak van Italië is nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat geeft Puglia iets heel bijzonders. Vergeet dus alles wat je al wist over Italië en laat je verrassen door dit authentieke stukje Italië. Breng een bezoek aan de universiteitsstad Bari, hoofdstad van Puglia. Zie onder meer de San Nicola basiliek, waar, zoals de naam al suggereert, de ...

  750.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 15-daagse fly-drive in agriturismo Authentiek Puglia & Basilicata in agriturismo

  15-daagse fly-drive in agriturismo Authentiek Puglia & Basilicata in agriturismo

  Een prachtige reis om de hak van de Italiaanse laars te ontdekken.

  939.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 15-daagse fly-drive in agriturismo Authentiek Sicilië

  15-daagse fly-drive in agriturismo Authentiek Sicilië

  Met deze rondreis maakt u kennis met het unieke binnenland van Sicilië met overnachtingen in karakteristieke agriturismi.

  877.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 15-daagse fly-drive Sardinië op het gemak

  15-daagse fly-drive Sardinië op het gemak

  In een rustig reistempo van 15 dagen heeft u alle tijd om Sardinië beter te leren kennen. Ontdek de prachtige Costa Smeralda, ga wandelen in de Barbágia en snuif wat cultuur in stadjes als Nuoro en Cagliari.

  1,240.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 6-daagse fly-drive in de Castelli Romani

  6-daagse fly-drive in de Castelli Romani

  Ontdek de zeventien prachtige heuveldorpjes ten zuiden van Rome, de Castelli Romani. De vele villa's en de prachtige vergezichten op Rome maken het gebied een lust voor het oog. Proef heerlijke lokale delicatessen en bijzondere streekwijnen!

  710.00 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Authentiek Puglia

  8 daagse fly drive Authentiek Puglia

  De hak van Italië is nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat geeft Puglia iets heel bijzonders. Vergeet dus alles wat je al wist over Italië en laat je verrassen door dit authentieke stuk Italië. Breng een bezoek aan de universiteitsstad Bari, hoofdstad van Puglia. Je ziet onder meer de San Nicola basiliek, waar, zoals de naam al suggereert, ...

  438.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Authentiek Sardinie

  8 daagse fly drive Authentiek Sardinie

  Het Italiaanse eiland Sardinië is een schitterend eiland dat gelukkig nog niet wordt overspoeld door massa's toeristen! Onterecht, want het eiland heeft geweldige stranden, verrassende baaien en een helder blauwe zee. Verder zijn er gezellige havenstadjes met historische stadsharten en een overvloed aan (vis) restaurants. Aan de cultuur en taal zal je overigens niet altijd merken dat je in Italië ...

  498.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Hoogtepunten van Toscane

  8 daagse fly drive Hoogtepunten van Toscane

  Wie aan Italië denkt, denkt aan het goede leven, door de Italianen 'La Dolce Vita'. Duik in dit goede leven en ervaar de cultuur die deze regio rijk is. Op naar de Toscaanse heuvels, met oude landhuizen, ranke cipressen en eindeloze graanvelden en wijngaarden. Een regio die bekend staat om haar prachtige dorpjes en stadjes. Een ontdekkingskust langs de Toscaanse ...

  429.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Klassiek Sicilië

  8 daagse fly drive Klassiek Sicilië

  Ontdek de verborgen schatten van dit prachtige Italiaanse eiland en geniet van het ontspannen eilandleven. Ervaar levendige steden als Palermo, Syracuse, Taormina en Cefalù, bekijk de Griekse en Romeinse overblijfselen in Segesta en Agrigento én beklim de Etnavulkaan. En natuurlijk ga je ook gewoon genieten van een cappuccino of limoncello op een terrasje en een ijsje uit de hand, dat ...

  433.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Sfeerproeven Sardinië

  8 daagse fly drive Sfeerproeven Sardinië

  Het Italiaanse eiland Sardinië is een schitterend eiland dat gelukkig nog niet wordt overspoeld door massa's toeristen! Onterecht overigens, want het eiland heeft geweldige stranden, verrassende baaien en een heldere zee. Verder zijn er gezellige havenstadjes met historische stadsharten en een overvloed aan (vis) restaurants. Aan de cultuur en taal zult u overigens soms altijd merken dat u in Italië ...

  478.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • Plaatshouder

  8 daagse fly drive Sicilië Compleet

  Op Sicilië kun je genieten van cultuur, natuur, prachtig weer en culinaire hoogtepunten. De beste manier om Sicilië te ontdekken is per auto. Deze zeer complete fly drive geeft je een goed beeld van de natuur, cultuur, bevolking en rijke historie van dit schitterende eiland. Van het heuvelachtige groene binnenland, tot de zoutvlaktes aan de westkust, van idyllische stranden tot ...

  485.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Toscane en Umbrië

  8 daagse fly drive Toscane en Umbrië

  In de wereldberoemde stad Florence zet je een grote stap terug in het verleden. Historie proef je ook tijdens wandelingen door de smalle middeleeuwse straatjes in plaatsen als Arezzo, de vestingstad Orvieto en het bedevaartsoord Assisi. In Toscane en Umbrië, de prachtigste vakantieregio's van Italië, ga je natuurlijk ook culinair genieten. Smul van de lekkerste pasta's en geniet van een ...

  418.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Venetie, Toscane en Gardameer

  8 daagse fly drive Venetie, Toscane en Gardameer

  Op naar de Toscaanse heuvels, met oude landhuizen, ranke cipressen en eindeloze graanvelden en wijngaarden. Een regio die bekend staat om haar prachtige dorpjes en stadjes. Een ontdekkingskust langs de Toscaanse kust of trek door het schilderachtige binnenland waar klassieke steden als Florence, Pisa en Lucca je verwelkomen. In karakteristieke plaatsen als Padua en Verona zet je een stap terug ...

  346.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8 daagse fly drive Zuid Italië & Amalfikust

  8 daagse fly drive Zuid Italië & Amalfikust

  Het zuiden van Italië ligt al op je te wachten. Deze regio is nog niet ontdekt door het massatoerisme en heeft heel veel moois te bieden. Een ontdekkingstocht langs ruige natuur met oogverblindende uitzichten, prachtig UNESCO werelderfgoed, wijn en olijfboomgaarden en mysterieuze grotten.

  507.00 Aanbieder: TUI.nl
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-, 11-daagse fly-drive Italië - De schatten van Sicilië

  8-, 11-daagse fly-drive Italië – De schatten van Sicilië

  Ontdek de schoonheid en diversiteit van Sicilië vanaf vier heel verschillende locaties in het zuiden en oosten van het eiland. Reis langs het mooiste culturele erfgoed dat hier voor je werd achtergelaten door de oude Grieken en Romeinen en vele andere beschavingen.

  776.00 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly drive Amalfi - vanuit Cava de' Tirreni

  8-daagse fly drive Amalfi – vanuit Cava de’ Tirreni

  Ontdek tijdens deze fly-drive de betoverende schoonheid van de veelbezongen Amalfikust. De azuurblauwe zee is steeds binnen handbereik en hoogtepunten als de Vesuvius en Pompeï zijn ook niet ver weg. Inclusief verblijf in een tweetal comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt.

  1,079.60 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Authentiek Sardinië

  8-daagse fly-drive Authentiek Sardinië

  Tijdens deze rondreis komt u op de mooiste plekjes van Sardinië! Maak kennis met het authentieke Sardinië, een afwisselende reis die indrukwekkende herinneringen nalaat…

  673.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Langs de Amalfikust en de Golf van Napels

  8-daagse fly-drive Langs de Amalfikust en de Golf van Napels

  De Amalfikust wordt beschouwd als één van de mooiste kusten van Europa, en terecht. Schitterende panoramische uitzichten en pastelkleurige dorpjes maken van deze kust met recht een geliefde vakantiebestemming.

  716.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Napels en Pompeï

  8-daagse fly-drive Napels en Pompeï

  Tijdens deze vakantie verblijf je in twee hotels inclusief ontbijt, dicht bij alle hoogtepunten van Sorrento en de Amalfikust. Neem een duik in de azuurblauwe zee, maak mooie wandelingen langs de steile kust en bezoek cultuurschatten als Pompeï, Napels en de Vesuvius.

  1,115.30 Aanbieder: anwb.nl/vakantie
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Ongerept Puglia & Basilicata

  8-daagse fly-drive Ongerept Puglia & Basilicata

  Deze rondreis combineert het mooiste van Puglia; de Salento in het zuiden en de Valle d'Itria in centraal Puglia. Verder maakt u ook kennis met Matera, de witte stad, in Basilicata.

  575.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Ontdek Calabrië

  8-daagse fly-drive Ontdek Calabrië

  Prachtige reis met verblijf op 4 verschillende locaties, ontdek al het moois dat de regio Calabrië te bieden heeft.

  540.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Ontdek Sicilië

  8-daagse fly-drive Ontdek Sicilië

  Ontdek Sicilië in 8 dagen met verblijf in gunstig geprijsde hotels.

  466.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 8-daagse fly-drive Ontdek Sicilië - 4-sterren hotels

  8-daagse fly-drive Ontdek Sicilië – 4-sterrenhotels

  Ontdek de kunstschatten van Sicilië in 8 dagen met verblijf in comfortabele 4-sterrenhotels.

  529.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder
 • 9-daagse fly-drive Sfeervol Toscane & Umbrië

  9-daagse fly-drive Sfeervol Toscane & Umbrië

  Maak kennis met het hart van Italië, bezoek de scheven toren van Pisa, Siena, Florence, maar ook Perugia en Assisi.

  539.00 Aanbieder: De Jong Intra Vakanties
  Bekijk reis bij aanbieder

Populaire aanbieders

De populairste aanbieders van dit moment