Rondreis Noord Italiaanse meren

Een Rondreis Noord Italiaanse meren brengt je langs de mooiste meren van Italië. Het Noorden heeft verschillende meren die je kan ontdekken tijdens je rondreis Italië. Eén van de bekendste meren is het Gardameer, maar je hebt ook nog het Comomeer en Lago Maggiore. Tijdens een rondreis Noord Italiaanse meren kom je in minimaal 8 dagen langs de mooiste meren van Noord-Italië.

Comomeer Noord Italie

De vijf grootste Italiaanse meren

Tijdens een Rondreis Noord Italiaanse meren kom je langs de vijf grootste meren van Noord-Italië. Je reis begint in het westen en je eindigt in het oosten bij het beroemde Gardameer. Jaarlijks komen miljoenen toeristen naar Noord-Italië om de vijf beroemde meren te bewonderen. Jouw volgende rondreis kan ook langs deze meren gaan. Je vindt hier een prachtige natuur, heuvelachtig landschap en authentieke Italiaanse dorpjes. Dankzij smeltwater uit de bergen zijn de meren diepblauw van kleur. Ze steken prachtig af tegen de achtergrond met besneeuwde steile bergen. Op onze website vindt je handige tips voor een rondreis Noord Italiaanse meren.

 

Populaire aanbieders

De populairste aanbieders van dit moment voor Italië met een compleet aanbod en veel keuzemogelijheden. Boek je rondreis bij een betrouwbare en ervaren aanbieder, en geniet nog meer van een zorgeloze vakantie.

Reisaanbieders rondreis Noord Italiaanse meren

Boek je rondreis bij een van de door ons aanbevolen reisaanbieders.

Dagen

Dagen

Dagen
Rondreis Italie Noord - vlag

Noord Italiaanse meren 

De Noord Italiaanse meren zijn vanuit Nederland 13 uur rijden. Vanaf hier kan je rondreis door Noord-Italië beginnen. Wil je liever niet eerst 13 uur rijden voor je rondreis kan beginnen? Je kan een fly drive Italië boeken en met het vliegtuig naar je eerste bestemming vliegen. Op het vliegveld staat de auto al voor je klaar. Je kan hier aan je rondreis gaan beginnen. Natuurlijk kan je er ook een volledige autovakantie van maken en zelf naar je eerste bestemming rijden.

Gardameer

Het Gardameer is één van de populairste bestemmingen bij een rondreis Italiaanse meren. Het is een meer die tot onze verbeelding spreekt. Het Gardameer is het grootste meer van Italië en staat bekend om het diepblauwe water met op de achtergrond de Monte Baldo. Vanuit het Gardameer kunnen drie bekende regio’s bezocht worden: Lombardije, Veneto en Trentino. Rond het meer liggen prachtige dorpjes met elk een eigen karakter. Het is de moeite waard om ze te bezoeken tijdens je autovakantie in Noord-Italië.

Comomeer

 Eén van de belangrijkste meren van Italië voor de Romeinen was het Comomeer. Langs dit prachtige meer vindt je nog steeds nederzettingen uit de Romeinse tijd. Het is één van de langste meren van Italië en je vindt prachtige dorpjes en steden langs het meer.

Lago Maggiore

Op de grens tussen Zwitserland en Italië ligt Lago Maggiore. De schoonheid van dit meer trekt jaarlijks veel toeristen. Naast de schoonheid van het landschap is het de moeite waard om de dorpjes te bezichtigen. Langs het meer kan je een vakantiehuis boeken en diverse dorpjes bezichtigen.

Lago Maggiore

Volg de route Italiaanse meren

Tijdens een rondreis Italië auto luxe kan je een prachtige route Italiaanse meren volgen. Je komt niet alleen langs de bekende namen zoals het Comomeer en het Gardameer, maar ook langs de onbekende meren. Het is een unieke ervaring om in een vakantiehuis rechtstreeks aan de Noord Italiaanse meren te verblijven. Of combineer Italië met Zwitserland rondom het Lago Maggiore (zie foto). De kans is groot dat je deze rondreis later nog eens gaat maken. Er is simpelweg teveel te zien in slechts 8 of 14 dagen tijd. 

Vanaf

€199,-